Συνεργάτες

ΒΙΟΝΑΤ

Η ΒΙΟΝΑΤ είναι μια ελληνική εταιρεία η οποία βοηθά το σύγχρονο άνθρωπο προσφέροντάς του τεκμηριωμένα καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα φυτοθεραπείας και συμπληρώματα διατροφής. Τα προϊόντα μας βασίζονται 100% στη φύση και παράγονται με πρωτοποριακές διαδικασίες.

Επισκεφτείτε την σελίδα

 

 

Κρεοπωλείο Αλ. Παπαβασιλείου & ΣΙΑ

Το παραδοσιακό κρεοπωλείο Αλ. Παπαβασιλείου & ΣΙΑ μας ξεκίνησε το 2007. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία ντόπιων κρεάτων και αυτό που το ξεχωρίζει είναι ότι προσφέροουν εδώ και 10 χρόνια τις σπεσιαλιτέ μας, γνωστές πλέον σε όλη την Ελλάδα.
Η τέχνη του κρέατος απαιτεί εκτός από την γνώση και σχολαστικότητα και τήρηση των μέτρων υγιεινής. Το κρεοπωλείο Αλ. Παπαβασιλείου & ΣΙΑ εμπιστεύονται κορυφαία εστιατόρια στην Ελλάδα.

 

Bfresh Juices

Η εταιρεία e-bottle ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται στην παροχή μηχανήματων και φίλτρων νερού σε χώρους εστίασης, δίνοντας τους τη δυνατοτητα να προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας φιλτραρισμένο και ανθρακούχο νερό. Μετά από τέσσερα χρόνια διαδρομής και μέσα από πειραματισμούς γεννήθηκε η καινοτόμα ιδέα του bfresh σπιτικού αναψυκτικού! Συνδυάζοντας τους χυμούς από φρέσκα ελληνικά φρούτα, νερό από τον εξοπλισμό μας δημιουργήσαμε το bfresh σπιτικό αναψυκτικό απαλλαγμένο από συντηρητικά & πρόσθετα, χωρίς ζάχαρη όπως ακριβώς θα τα φτιάχναμε σπίτι μας! Αποστολή μας η διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας εναρμονισμένη με τα πρότυπα της υγιεινής διατροφής μέσω της εξασφάλισης των καλύτερων ποιοτικά φρούτων από επιλεγμένους παραγωγούς της χώρας.

ebottle bfresh

Επισκεφτείτε την σελίδα

Global Foods

Η εισαγωγική εμπορική εταιρεία Global Foods ειδικεύεται στην τροφοδοσία και τον εφοδιασμό επιχειρήσεων μαζικής εστίασης. Ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 και ήδη κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της. Προσφέρει μια διευρυμένη ποικιλία επώνυμων ιταλικών τροφίμων και ποτών υψηλής ποιότητας, η οποία ανανεώνεται τακτικά με νέες κατηγορίες και είδη. Έχοντας εξασφαλίσει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, διαθέτει εξειδικευμένους χώρους φύλαξης και ένα από τα πλέον σύγχρονα οργανωμένα δίκτυα διανομής, προκειμένου να διασφαλίζει την άμεση και ασφαλή παράδοση των προϊόντων στους περισσότερους από 800 πελάτες της πανελλαδικά. Στόχος των ανθρώπων της Global Foods είναι η αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών της αγοράς, ακόμα και των πιο εξειδικευμένων. Κοινό γνώρισμα όλων των ανθρώπων της είναι η δέσμευση για διαρκή ανανέωση και αδιάλειπτη εξυπηρέτηση.

Global Foods

Επισκεφτείτε την σελίδα