Γνωριστε τον Σεφ
Ο Τζιέρας Χρήστος γεννήθηκε το 1970 στην Κρανέα Ελασσόνας. Μπήκε στο χώρο της γαστρονομίας πριν από 25 χρόνια, σπουδάζοντας στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Αναβύσσου.
Μετά το τέλος των σπουδών του συνεργάστηκε με πολλά ξενοδοχεία & εστιατόρια
στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Γευστικες Συνταγες
Το λιγότερο ευχαριστώ που πρέπει να δίνουμε στον εαυτό μας για όλα όσα μας προσφέρει, είναι ένα όμορφο, ζεστό πιάτο καλομαγειρεμένο φαγητό, γεμάτο αρώματα...
Απολαυστικές συνταγές για αλμυρά πιάτα, γλυκά, εύκολα και γρήγορα και μεζεδάκια (tapas) και μοναδικά πιάτα που θα λατρέψετε!
Πολυτιμα Μυστικα
Επειδή στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο και τα πράγματα δεν θέλουν πάντα κόπο, αλλά τρόπο, ο Χρήστος Τζιέρας σας δείχνει τα σοκάκια για να πάμε πιο γρήγορα στον προορισμό…
Κάθε εμδομάδα, ένα νέο μυστικό της γατρονομίας σας περιμένει να το ανακαλύψετε!
Μαγειρικές περιπέτειες σε εστιατόρια και όχι μόνο...
Το πιο γοητευτικό με τη μαγειρική είναι η ασταμάτητη εισροή γνώσεων και η εναλλαγή εικόνων και περιπετειών που σου προσφέρει κάθε ταξίδι...
Δοκιμάστε γεύσεις δια χειρός Χρήστου Τζιέρα στο Belle Amie (Πειραιάς), Piu Verde (Παπάγου), Pizzoteca (Ν.Σμύρνη κ Πειραιάς) και Montenema (Καρδίτσα)
Περισσοτερα